TShirt Raglan pun boleh buat TShirt I AM jugak….

Hai & Salam cetak baju iam semua,

Apa khabar korang? Masih mencari2 tempat nak buat TShirt I AM korang ke?

Selain daripada TShirt biasa…macam2 TShirt yang kitaorang sediakan untuk korang. Ada yang plain & ada yang baju jenis raglan – lengan kaler lain, body kaler lain.

Cer tengok antara tshirt Raglan yang kitaorang offer kat korang…

Raglan hitam merah

RAGLAN HITAM MERAH

Raglan hitam kuning

RAGLAN HITAM KUNING

Raglan hitam oren

RAGLAN HITAM OREN

Raglan merah hitam

RAGLAN MERAH HITAM

Raglan merah putih

RAGLAN MERAH PUTIH

Raglan oren hitam

RAGLAN OREN HITAM

RAGLAN BIRU PUTIH

RAGLAN BIRU PUTIH

RAGLAN HITAM KELABU

RAGLAN HITAM KELABU

RAGLAN KELABU HITAM

RAGLAN KELABU HITAM

RAGLAN KUNING HITAM

RAGLAN KUNING HITAM

Sori….berkedut sikit baju tu. Bukan apa….nak menunjukkan memang baju original tu. Bukan baju tipu2 punya….hehehe.

So, sape2 yang nak order baju I AM korang tu guna apa sahaja baju yang korang nak….

Ok….tentukan kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

 

Pastu kalau rasa nak order baju selain dari baju I AM ni, KLIK BUTANG BAWAH ni & layari blog kitaorang di www.mohcetakbaju.com ye…

KLIK SINI SEKARANG

Ni ada contoh baju yang kitaorang buat sebelum ni ye….

baju i am baju i am

I AM depan & belakang #MASCrew. Simple je.

Ada lagi baju yang kita buat sebelum ni tapi lupa nak ambik gambar.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Jangan lupa ye….sampai jumpa lagi….baaaaiiiii

I AM sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com
www.cetaktee.com

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on August 20, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: