TShirt I AM sentiasa menjadi pilihan ramai…..percaye tak?

TShirt I AM Raglan

 

Hai & Salam cetakbajuiam pada korang semua,

Masih mencari TShirt I AM untuk group korang ke? Cuba stop kat sini jap & tengok apa yang kitaorang boleh offer kat korang.

Korang boleh jugak tengok macam2 contoh baju I AM yang dah siap untuk korang lebih percaya.

Setakat hari ini, tempahan TShirt I AM ni masih lagi tak putus2 & yang terbaru ada lagi tempahan dalam 100++ ke atas.

Cuba tengok antara baju I AM yang kitaorang siapkan sebelum ni….

baju I AM

Tulisan nama & I AM tu korang boleh pilih sebenarnya nak font apa. Terpulang pada korang sebab kitaorang pun ada sediakan font2 special kalau korang nak.

Contoh TShirt I AM 6 Contoh TShirt I AM 5 Contoh TShirt I AM 4 Contoh TShirt I AM 3

 

Ni lagi antara gambar baju I AM yang kitaorang siapkan sebelum ni.

tshirt I AM

tshirt I AM

tshirt I AM

Selain daripada I AM, ada jugak yang buat Taken By….

baju Taken By

Taken By

 

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Ok..jumpa lagi korang….bai!!!

Daripada :

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on May 15, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: