Macam2 stail baju I AM yang customer order…..

Hai & Salam cetak baju I AM,

Hai…pekabo? Korang selalu2 le datang blog saya ni kalau berkenan nak order TShirt I AM korang. Terpulang samada nak guna sendiri atau nak buat jual tapi dengan syarat 5 lai ke atas.

Tapi kalau rasa nak order baju lain selain baju I AM, korang klik kat blog saya yang satu lagi di www.mohcetakbaju.com.

Macam2 jenis baju korang pilih kat situ. Dari baju kelas, rewang, reunion, hari keluarga, BFF, group, jersi dan macam2 lagi. Boleh layari blog tu ye tapi kalau nak order baju I AM, boleh pilih2 baju kat sini ye.

Ni antara gambar baju yang sempat saya upload dalam kamera untuk tatapan korang ye.

tshirt i am

tshirt i am

Yang ini design I AM ikut stail customer sendiri. So, memang cantik & lain dari yang lain.

Kalau korang ada stail tshirt I AM sendiri pun lagi bagus. Lain dari yang lain. Boleh saya masukkan dalam blog saya ni nanti.

Ada jugak yang macam bawah ni…..

tshirt i am

Yang ini biasa je tapi ada tambahan kat bawah kotak I AM tu. Ini untuk baju rewang ni. Tambahan #wedding crew. Memang sesuai kalau dibuat untuk satu family time kawin nanti. Senang nak tahu, sape Pak Alang, sape, Pak Usu….masa tu baru le tahu, dia ni rupanya sedare aku. Nasib baik tak ngorat….hehehehe.

Selain dari tu….

tshirt i am

Yang ini bukan print I AM tapi Namo Den lak. Ini pun nak tiru design I AM tapi nak menunjukkan kemelayuan sikit. Sempoi je.

tshirt i am tshirt i am

Ini pun rasanya untuk satu family ni. Semua ada nama masing2. Semua design tu datang dari customer sendiri. Memang puashati. Kalau korang ada design sendiri lagi mudah nak print nanti. Kalau saya buatkan takut tak puashati nanti & ambik masa lak nanti.

Ok…sebagai pilihan pada korang, disini saya sediakan jenis2 font untuk mudahkan korang buat pilihan jenis font camane korang nak….

Contoh TShirt I AM 3 Contoh TShirt I AM 4 Contoh TShirt I AM 5 Contoh TShirt I AM 6

Pilihlah…mana satu yang berkenan dihati. Kalau tak ada yang berkenan, korang boleh download dalam internet je. Cari FREE FONT..kat situ berlambak font percuma yang korang boleh download. Emelkan kat saya font tu bila dah berkenan & bagi sekali detail tempahan korang nanti.

So, camane nak order? Ikuti langka2 kat bawah ni…..

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Jumpa lagi korang……baiii!!!

Abang Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on March 7, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: