Monthly Archives: December 2014

Tempah TShirt I AM korang sekarang & pilih macam2 font yang korang nak…….

tshirt I AM

tshirt I AM

tshirt I AM

tshirt i am

tshirt i am

Hai, hai & Salam Cetakbaju semua,

Ok….hari ni kitaorang nak promote TShirt I AM Versi kami sendiri.

Ini hanya permulaan je baru. Lepas ni, kitaorang akan reka macam2 jenis lagi TShirt I AM untuk kemudahan korang.

Kalau korang nak tahu jugak, kami prepare website KHAS┬áini hanya untuk order TShirt I AM je. Macam2 jenis TShirt I AM yang kitaorang tawarkan tapi kami terima 5 lai ke atas je…..diulangi…5 lai ke atas je..

Nak tahu tak apa nama website kami tu………namanya www.mohcetakbajuIAM.com. Ni le websitenya.

Heheehe…..lebih kurang je namanya macam website ni..www.mohcetakbaju.com tapi saya tambah I AM kat belakang dia.

Apa versi baru Baju I AM kitaorang….tengok bawah ni ye.

Contoh TShirt I AM 1

Contoh TShirt I AM 2

Contoh TShirt I AM 3

Contoh TShirt I AM 4

Contoh TShirt I AM 5

Contoh TShirt I AM 6

Jika korang tak berkenan dengan font diatas, korang boleh pilih sendiri font2 tu kat internet..cari “FREE FONT” & bersepah2 contoh font free kalau korang nak pilih.

Takpun, klik kat www.dafont.com. Tempat biasa aya cari font yang FREE. Jangan cari yang berbayar ye. Jenuh nak kena keluarkan duit lak nanti.

Ok..ini hanya permulaan dulu. Saya akan perkenalkan pelbagai versi baru baju I AM dari masa ke semasa nanti.

Ini hanya contoh sahaja. Tulisan bawah kotak tu, tambah lagi RM2 dari harga standard yang saya berikan.

So, jika korang nak order TShirt camni & ada background hitam sperti gambar diatas ni, rujuk harga sehelai siap print seperti dibawah ni & TAMBAH RM1 BAGI SETIAP KUANTITI TEMPAHAN.

Tshirt I AM 4Square 2014 copy

Tshirt I AM 4Square 2014 Long Sleeve copy

Ok..kalau ada sape2 yang berminat nak order TShirt I AM versi kitaorang, sila :

1. Emelkan detail order korang ke emel kami di adminkomisen@gmail.com atau;

2. Whatsapp atau SMS ke 0192254028 (Abg Nik) atau 0193643692 (Kak Salina) atau;

3. Call kitaorang untuk dengar suara kitaorang sendiri tapi tolong jangan call malam ye. Kami pun nak berehat jugak!!

So, tepulang pada korang. Selamat bershopping!!!

Yang sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com