TShirt Raglan pun boleh buat TShirt I AM jugak….

Hai & Salam cetak baju iam semua,

Apa khabar korang? Masih mencari2 tempat nak buat TShirt I AM korang ke?

Selain daripada TShirt biasa…macam2 TShirt yang kitaorang sediakan untuk korang. Ada yang plain & ada yang baju jenis raglan – lengan kaler lain, body kaler lain.

Cer tengok antara tshirt Raglan yang kitaorang offer kat korang…

Raglan hitam merah

RAGLAN HITAM MERAH

Raglan hitam kuning

RAGLAN HITAM KUNING

Raglan hitam oren

RAGLAN HITAM OREN

Raglan merah hitam

RAGLAN MERAH HITAM

Raglan merah putih

RAGLAN MERAH PUTIH

Raglan oren hitam

RAGLAN OREN HITAM

RAGLAN BIRU PUTIH

RAGLAN BIRU PUTIH

RAGLAN HITAM KELABU

RAGLAN HITAM KELABU

RAGLAN KELABU HITAM

RAGLAN KELABU HITAM

RAGLAN KUNING HITAM

RAGLAN KUNING HITAM

Sori….berkedut sikit baju tu. Bukan apa….nak menunjukkan memang baju original tu. Bukan baju tipu2 punya….hehehe.

So, sape2 yang nak order baju I AM korang tu guna apa sahaja baju yang korang nak….

Ok….tentukan kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

 

Pastu kalau rasa nak order baju selain dari baju I AM ni, KLIK BUTANG BAWAH ni & layari blog kitaorang di www.mohcetakbaju.com ye…

KLIK SINI SEKARANG

Ni ada contoh baju yang kitaorang buat sebelum ni ye….

baju i am baju i am

I AM depan & belakang #MASCrew. Simple je.

Ada lagi baju yang kita buat sebelum ni tapi lupa nak ambik gambar.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Jangan lupa ye….sampai jumpa lagi….baaaaiiiii

I AM sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com
www.cetaktee.com

Advertisements

TShirt I AM sentiasa menjadi pilihan ramai…..percaye tak?

TShirt I AM Raglan

 

Hai & Salam cetakbajuiam pada korang semua,

Masih mencari TShirt I AM untuk group korang ke? Cuba stop kat sini jap & tengok apa yang kitaorang boleh offer kat korang.

Korang boleh jugak tengok macam2 contoh baju I AM yang dah siap untuk korang lebih percaya.

Setakat hari ini, tempahan TShirt I AM ni masih lagi tak putus2 & yang terbaru ada lagi tempahan dalam 100++ ke atas.

Cuba tengok antara baju I AM yang kitaorang siapkan sebelum ni….

baju I AM

Tulisan nama & I AM tu korang boleh pilih sebenarnya nak font apa. Terpulang pada korang sebab kitaorang pun ada sediakan font2 special kalau korang nak.

Contoh TShirt I AM 6 Contoh TShirt I AM 5 Contoh TShirt I AM 4 Contoh TShirt I AM 3

 

Ni lagi antara gambar baju I AM yang kitaorang siapkan sebelum ni.

tshirt I AM

tshirt I AM

tshirt I AM

Selain daripada I AM, ada jugak yang buat Taken By….

baju Taken By

Taken By

 

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Ok..jumpa lagi korang….bai!!!

Daripada :

Abg Nik & Kak Salina

Macam2 stail baju I AM yang customer order…..

Hai & Salam cetak baju I AM,

Hai…pekabo? Korang selalu2 le datang blog saya ni kalau berkenan nak order TShirt I AM korang. Terpulang samada nak guna sendiri atau nak buat jual tapi dengan syarat 5 lai ke atas.

Tapi kalau rasa nak order baju lain selain baju I AM, korang klik kat blog saya yang satu lagi di www.mohcetakbaju.com.

Macam2 jenis baju korang pilih kat situ. Dari baju kelas, rewang, reunion, hari keluarga, BFF, group, jersi dan macam2 lagi. Boleh layari blog tu ye tapi kalau nak order baju I AM, boleh pilih2 baju kat sini ye.

Ni antara gambar baju yang sempat saya upload dalam kamera untuk tatapan korang ye.

tshirt i am

tshirt i am

Yang ini design I AM ikut stail customer sendiri. So, memang cantik & lain dari yang lain.

Kalau korang ada stail tshirt I AM sendiri pun lagi bagus. Lain dari yang lain. Boleh saya masukkan dalam blog saya ni nanti.

Ada jugak yang macam bawah ni…..

tshirt i am

Yang ini biasa je tapi ada tambahan kat bawah kotak I AM tu. Ini untuk baju rewang ni. Tambahan #wedding crew. Memang sesuai kalau dibuat untuk satu family time kawin nanti. Senang nak tahu, sape Pak Alang, sape, Pak Usu….masa tu baru le tahu, dia ni rupanya sedare aku. Nasib baik tak ngorat….hehehehe.

Selain dari tu….

tshirt i am

Yang ini bukan print I AM tapi Namo Den lak. Ini pun nak tiru design I AM tapi nak menunjukkan kemelayuan sikit. Sempoi je.

tshirt i am tshirt i am

Ini pun rasanya untuk satu family ni. Semua ada nama masing2. Semua design tu datang dari customer sendiri. Memang puashati. Kalau korang ada design sendiri lagi mudah nak print nanti. Kalau saya buatkan takut tak puashati nanti & ambik masa lak nanti.

Ok…sebagai pilihan pada korang, disini saya sediakan jenis2 font untuk mudahkan korang buat pilihan jenis font camane korang nak….

Contoh TShirt I AM 3 Contoh TShirt I AM 4 Contoh TShirt I AM 5 Contoh TShirt I AM 6

Pilihlah…mana satu yang berkenan dihati. Kalau tak ada yang berkenan, korang boleh download dalam internet je. Cari FREE FONT..kat situ berlambak font percuma yang korang boleh download. Emelkan kat saya font tu bila dah berkenan & bagi sekali detail tempahan korang nanti.

So, camane nak order? Ikuti langka2 kat bawah ni…..

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Jumpa lagi korang……baiii!!!

Abang Nik & Kak Salina

Tahun 2015…Tahun pulun TShirt I AM!!!

Hai & Salam Cetakbaju pada korang semua,

Alhamdulillah…dah masuk ke Tahun 2015 dah & makin banyak order TShirt I AM yang kitaorang dapat.

Hari ni, kitaorang nak promote TShirt I AM jenis Raglan yang jarang2 orang buat. TShirt I AM guna baju RAGLAN macam kat bawah ni.

TShirt I AM Raglan

Kami sekarang ni tengah promote TShirt Raglan body kelabu & lengan hitam 3 suku. Ada jugak yang kami jual baju Raglan lengan pendek brand Enzo. Cam bawah ni.

Tshirt I AM Kod 1028 Raglan

Dan juga baju Raglan Gildan….

TShirt I AM Baju Raglan Baseball Tee 2 copy

So, bagi anda yang berminat nak order TShirt I AM dengan baju2 Raglan2 ni, korang boleh guna cara2 kat bawah ni untuk tanya harga dulu ye….

1. Emelkan detail nak order tu kat emel saya di adminkomisen@gmail.com

2.  SMS, Whatsapp atau Call kat nombor hp kami di…..0192254028 (Abang Nik) & 0193643692 (Kak Salina)

# Tapi tolong jangan call malam2 ye.

Ok…sampai jumpa lagi…baiiii.

Dari :

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

* Layari juga blog kami di www.mohcetakbaju.com untuk tempah baju2 lain ye.

Tempah TShirt I AM korang sekarang & pilih macam2 font yang korang nak…….

tshirt I AM

tshirt I AM

tshirt I AM

tshirt i am

tshirt i am

Hai, hai & Salam Cetakbaju semua,

Ok….hari ni kitaorang nak promote TShirt I AM Versi kami sendiri.

Ini hanya permulaan je baru. Lepas ni, kitaorang akan reka macam2 jenis lagi TShirt I AM untuk kemudahan korang.

Kalau korang nak tahu jugak, kami prepare website KHAS ini hanya untuk order TShirt I AM je. Macam2 jenis TShirt I AM yang kitaorang tawarkan tapi kami terima 5 lai ke atas je…..diulangi…5 lai ke atas je..

Nak tahu tak apa nama website kami tu………namanya www.mohcetakbajuIAM.com. Ni le websitenya.

Heheehe…..lebih kurang je namanya macam website ni..www.mohcetakbaju.com tapi saya tambah I AM kat belakang dia.

Apa versi baru Baju I AM kitaorang….tengok bawah ni ye.

Contoh TShirt I AM 1

Contoh TShirt I AM 2

Contoh TShirt I AM 3

Contoh TShirt I AM 4

Contoh TShirt I AM 5

Contoh TShirt I AM 6

Jika korang tak berkenan dengan font diatas, korang boleh pilih sendiri font2 tu kat internet..cari “FREE FONT” & bersepah2 contoh font free kalau korang nak pilih.

Takpun, klik kat www.dafont.com. Tempat biasa aya cari font yang FREE. Jangan cari yang berbayar ye. Jenuh nak kena keluarkan duit lak nanti.

Ok..ini hanya permulaan dulu. Saya akan perkenalkan pelbagai versi baru baju I AM dari masa ke semasa nanti.

Ini hanya contoh sahaja. Tulisan bawah kotak tu, tambah lagi RM2 dari harga standard yang saya berikan.

So, jika korang nak order TShirt camni & ada background hitam sperti gambar diatas ni, rujuk harga sehelai siap print seperti dibawah ni & TAMBAH RM1 BAGI SETIAP KUANTITI TEMPAHAN.

Tshirt I AM 4Square 2014 copy

Tshirt I AM 4Square 2014 Long Sleeve copy

Ok..kalau ada sape2 yang berminat nak order TShirt I AM versi kitaorang, sila :

1. Emelkan detail order korang ke emel kami di adminkomisen@gmail.com atau;

2. Whatsapp atau SMS ke 0192254028 (Abg Nik) atau 0193643692 (Kak Salina) atau;

3. Call kitaorang untuk dengar suara kitaorang sendiri tapi tolong jangan call malam ye. Kami pun nak berehat jugak!!

So, tepulang pada korang. Selamat bershopping!!!

Yang sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

Selamat Datang ke stesen mencetak Baju I AM anda!!!!

Salam cetak baju pada semua pelanggan & bakal pelanggan,

Alhamdulillah & terima kasih kepada semua yang menyokong kami dalam mencetak apa sahaja TShirt untuk aktiviti korang terutamanya TShirt I AM.

Blog www.mohcetakbajuIAM.com ni adalah anak blog kepada www.mohcetakbaju.com.

Oleh kerana, kami mendapat SAMBUTAN yang agak dahsyat dengan baju I AM, hari ni saya terpaksa buka satu blog KHAS hanya untuk tempahan baju I AM sahaja.

Saya buka blog ni sebab nak bagi peluang pada korang untuk pilih pelbagai jenis TShirt I AM untuk korang & group korang.

Klik kat Katalog2 kat bahagian atas nun untuk tengok contoh2 baju yang ada tu ye.

 

 

 

Tshirt I AM 4Square 2014 copy

Tshirt I AM 4Square 2014 Long Sleeve copy

 

DSCN3009 DSCN3008 tshirt I AM

Ok…pada sape2 yang nak order TShirt I AM korang, korang bolehlah :

1.  Emelkan order atau pertanyaan korang ke emel kitaorang di adminkomisen@gmail.com ;

2.  Call, Whatsapp atau SMS ke 0193643692 (Kak Salina) atau 0192254028 (Abang Nik)

In Sha Allah, kami akan layan korang sebaik mungkin.

Ikhlas dari :

Nik & Salina
adminkomisen@gmail.com

LAYARI JUGA BLOG KAMI DI www.mohcetakbaju.com UNTUK LIHAT APALAGI CETAKAN BAJU YANG KAMI OFFER KAT KORANG YE!!!!